top of page
Glitters

"Ukoliko želite da pronađete tajne univerzuma, razmišljajte u pojmovima energija, frekvencija i vibracija"  Nikola Tesla

U ALHEMIJI KOMUNIKACIJE iskustveno učimo upravo ovaj “vibrantni jezik” o kojem je govorio i čuveni Tesla.

Učimo “energetske formule ” za otključavanje svih naših potencijala!

Kroz rad sa jezikom vibracija (zvuk, glas, ritam, boje) postižemo povezivanje uma, tela i duše u laganu harmoničnu celinu.

 

KO-SMO(S) stvarno mi kada sijamo!

Bubnjem možemo “raspaliti” kreativnost koju smo zaključali, možemo glasom odmrznuti strah i osetiti blaženstvo ljubavi i prihvatanja, kao što možemo gongom osetiti celo telo potpuno uzemljeno u miru i balansu…

Buddhist Cymbals
Glitters

Alhemijske formule glase:

SVESNA NAMERA  + VIBRACIJA( ZVUK) = ISCELJENJE

VIZUALIZACIJA  + VOKALIZACIJA ( GLAS) = MANIFESTACIJA

UVERENJE  + ZVUK = REZULTAT

  

Ono što je svima poznato jeste PRVI SABIRAK jednačine, korišćenje našeg logičkog, racionalnog uma za postavku svesne namere , slike ili uverenja – želim da se osećam bolje, ja imam posao iz snova, želim da imam ljubav... Međutim, ono što je ključ promene jeste poznavanje nepoznatog DRUGOG SABIRKA u jednačini stvaranja - VIBRACIJE i rada sa vibracijama (kroz naše telo). Upravo tu leži MAGIJA ZVUKA i GLASA!

 

Na mojim radionicama i kosultacijama unutrašnju promenu kreiramo tako što učimo da koristimo VIBRANTNI JEZIK zvuka, glasa, ritma i boja. Zahvaljujući takvoj “energetskoj komunikaciji” mi zapravo kreiramo duboku promenu u našem nesvesnom umu ( našem telu) i potpuno obrćemo energetski tok da nas podržava i širi kao svesno ljudsko biće. Učimo da živimo iz svog osećaja i da očima Srca vidimo životnu realnost koja je uvek za naše najviše dobro!

 

Postajemo alhemičari komunikacije i svoga Života!

Zašto je Zvuk magičan?

 

Zvuk se zvukom isceljuje! Naše TELO rezonira sa zvukom, „prepoznaje ga i razume“ trenutno i zato je moguća magija u kreiranju željene promene ili održavanju željenog stanja!

 

Zvuk je apsolutno sve, zato što je sve Energija, sve vibrira, osciluje na određenim frekvencijama, zapravo sve u ovom Univerzumu „pleše i peva“. Zvuk je originalna kreativna sila, sveprožimajući talas i to što mi možemo da čujemo samo zvuke u opsegu 16 (20) Hz – 16 000 (20 000) Hz, ne znači da ostali zvučni talasi ne postoje. Prevedeno na običan jezik – Univerzum je satkan od zvuka i ima svoju sopstvenu Simfoniju. Pitanje je samo da li ćemo MI u tom Univerzalnom Orkestru svirati u falšu – boriti se sa Životom ili ćemo svirati u harmoniji sa Univerzalnim štimom – živeti magičan Život!

Da bi se desila trajna promena i da bi nas naše Telo čulo potrebno je da mu se obratimo vibrantnim jezikom, jezikom koje telo razume! Zahvaljujući zvuku/glasu, jedinstvenoj „prepoznatljivoj“ VIBRACIJI, mehaničkom talasu koji se u našem mozgu pretvara u elektromagnetni dok kroz naše telo mehanički vibrira, klijent na “prirodan” način počinje da integriše jednačinu isceljenja.

 

Zbog zakona rezonance i entreinmenta, zvuk zaobilazi racionalni um i kreira trajnu promenu na duboko nesvesnom nivou, baš tamo gde je i uzrok problema. Trajno alhemizuje problem u potencijal i podržavajući rezultat: olovo u zlato!

Šta je suština „alhemije“ na radionicama?

 

U radu sa zvukom, glasom i bojama mi uvek krećemo od osvešćivanja disharmoničnih konstrukcija: gde se nalaze u telu, koje su boje, koje misli nam dolaze odatle, kako ih fizički osećamo i koja je emocija u tom delu tela.

 

Opisujemo ih svojim čulima sa pažnjom na unutra i vrlo lako dolazimo do toga od čega su izgrađene na nivou vibracije. A kada to vidimo, čujemo i osetimo onda je lako tu energiju „rastopiti“, umesto da pričamo o tome što nam se dešava i samo još više „zgušnjavamo“ problem. 

 

Učeći vibrantni jezik zvuka, glasa i boja mi se povezujemo više sa svojim Inteligentnim Telom, jer je naše telo zapravo Inteligentno, a mozak Intelektualan. Iskustvo je potpuno autentično. Ta Viša Inteligencija po kojoj nam radi imuni sistem ili naše srce a da nas ne pitaju kako, upravo jeste ono do čega u radu sa zvukom, glasom i bojama stižemo. Vremenom pravimo naše mentalno-emotivno telo prohodnijim, harmoničnijim, kako bi mogli da se povežemo sa dubljim nivoima svog postojanja preko fizičkog i energetskog tela.

 

Učimo da verujemo toj Višoj Inteligenciji koja uvek radi za naše najviše dobro i da prepoznajemo suptilne vibracije koje nam ona šalje. Učimo se da živimo život u punom potencijalu tako što vremenom kroz osećaj i aktivne vežbe znamo kako da podignemo vibraciju i preuzmemo odgovornost za to kako se osećamo. Na taj način sebi vraćamo moć i potpuno svesno počinjemo da živimo život baš po svom „zvučnom otisku prsta“, a ne onako kako smo mislili da moramo ili kako su drugi mislili da je najbolje za nas.

Glitters
bottom of page