top of page
_97A2341.jpg
Glitters

Ja sam Ana Tomović, alhemičarka.

Iako sam po formalnom obrazovanju dipl.hemičar za istraživanje i razvoj, dugogodišnje poslovno iskustvo (1998-2015.) sam stekla na menadžerskim pozicijama nekoliko uspešnih kompanija, gde mi  je pored prodaje, uloga bila da pokrenem, osnažim i unapredim sistem i timove.

Intuitivna i radoznala i po prirodi, paralelno sa poslovnom karijerom kroz dodatnu edukaciju postala sam NLP Fellow Member IANLP Trainer, Bussines ECA Coach, Medijator, praktičar Points of You i Theta Hillinga.

 

Od 2015.godine pokrećem sopstveni biznis ALHEMIJA KOMUNIKACIJE sa fokusom na energetsko-holistički pristup komunikaciji pojedinaca i timova, jer sam shvatila da samo korišćenje racionalnog uma i rada sa našim mislima nije dovoljno za potpunu i dugotrajnu promenu.

siviANA TOMOVIC LOGO.png

U skladu sa tim i završavam studije Energetske Psihologije (Kepler Institut, Beograd) i Britansku Akademiju za Zvučnu Terapiju ( BAST,Chichester, UK).

 

Od tada moja specifičnost je otkrivanje i oslobađanje potencijala za rast i razvoj kroz korišćenje zvuka, glasa i boja!

Zapravo pronalaženje „energetske blokade“, njeno oslobađanje i kreiranje energetskog potencijala za preokretanje energije u onu koja je za naše najviše dobro.

 

Shvatajući  da je sve energija, vibracija i frekvencija, razvila sam sopstvenu alhemijsku metodu pomoću koje su mnogi klijenti, sistemi i timovi imali prilike da unaprede svoj život, odnose, zdravlje...“

bottom of page