top of page

GRUPNO

|

Savski nasip 7

NEW MOON RITAM NOVOG ŽIVOTA

Dopustite sebi iskustveno putovanje uz terapeutski bubanj kako biste potpuno pripremili i osnažili svoje telo da bude plodno tlo za novi život

NEW MOON RITAM NOVOG ŽIVOTA
NEW MOON RITAM NOVOG ŽIVOTA

Datum i vreme

GRUPNO

Savski nasip 7, Savski nasip 7, Beograd 11070, Serbia

Prijavljeni

O događaju

„Varnica Nove Ideje ili Navike traži raspaljivanje kroz kreativnost, ali ukoliko nema plodnog T(E)la gde ćemo je zasaditi, ona će se ugasiti i seme nikada neće nići!“

Često želimo da (pre)okrenemo stranicu u našem životu i započnemo nešto novo – zasadimo Novo Seme. I kada znamo šta želimo, koje su to nove ideje ili navike, koje je to seme,  ipak se desi da ideja ne zaživi i ne nikne. Zašto? Zato što nismo dobro pripremili zemlju za sadnju, nismo „energetski“ okopali, zalili, nahranili tle... A šta je zemlja ? Upravo naše TELO.

TLO = T(E)LO jer je E = ENERGIJA

Na ovoj radionici ćete otkriti kako nam bubanj može biti koristan u:

  • otklanjanju stresa
  • sagorevanje i oslobađanje od negativnih osećanja vezano za prošlost ili budućnost
  • povezivanju i fokusiranje sa sadašnjim trenutkom – sve je ok
  • podizanju imuniteta na ćelijskom nivou i orkestriranju „ blagotvorne“ biohemije za naše dobro zdravlje
  • „raspaljivanju“ kreativnosti i inspiraciji – seme NOVOG JA

Na duboko nesvesnom nivou mi svakodnevno živimo po određenom ritmu. Ukoliko želimo promenu važno je da prepoznamo te ritmove i na svesnom nivou ugradimo nove:

1. Ako smo se preopteretili i ubrzali – kako da usporimo i relaksiramo sistem?

2. Ako smo bezvoljni i demotivisani – kako da podignemo energiju i uđemo u akciju?

3. Ukoliko želimo samo da raspalimo kreativnost i zabavimo se – kako da iskažemo autentičnu kreativnost?

Više o radionici:

Kada su srce i mozak u koherenciji naš srčani elektromagnet je oko 5000 jači - umemo li da se podesimo na željenu vibraciju kako bismo privlačili ljude i okolnosti za naše najviše dobro? 

Počevši od ritma srca pa do ritma kosmosa naše prvo zvučno iskustvo, ono što smo prvo čuli bio je ritam majčinog srca još dok smo bili u majčinom stomaku. Auditivno-motorička konekcija pod uticajem zakona „uvlačenja“ (entrainment - engl.) dovodi to toga da je nemoguće ne rezonovati sa ritmom i zvukom. I zato je bubanj pravi alhemičarski instrument! 

Ritam i zvuk kroz vođene zvučne sesije indukuju ASC – alter state of consciousness i u tom stanju našeg tela mi možemo imati uvide i dublja znanja kako transformisati našu energiju za naše najviše dobro, ne samo zdravlja i blagostanja već celokupnog života uopšte. Naše inteligentno telo nam šalje signale u svakom trenutku i pitanje je samo – da li smo naštimovani da možemo da čujemo te suptilne poruke?

U zvučnoj terapiji bubanj se koristi kao izuzetan instrument često za fokusiranje osobe na sadašnji trenutak, kao i za sagorevanje i alhemizaciju anksioznosti, besa, tuge vezano za prošlost ili budućnost. 

Postoje istraživanja koja dokazuju da grupno „bubnjanje“ podešava našu biologiju, orkestrira naš imuni sistem i omogućava da isceljenje započne.

Rhytam radionice su sesije gde pomoću zvuka, ritma, glasa, pokreta i kreativno vođenih procesa dozvoljavamo sebi da dotaknemo sopstvene dubine i drugo stanje našeg tela-uma (ASC). Današnja situacija pokazuje da smo potisli našu senzualnu prirodu, odsečeni smo od duhovnosti, a potisnuta osećanja se okreću u destruktivne sile mnogo češće nego u one „lekcije“ gde se učimo da cvetamo i otvaramo za svoju kreativnost. 

Na Rhytam sesijama ćemo se upravo baviti dubokim povezivanjem kako bismo uskladili um, telo i Dušu i bili celoviti!

Zašto New Moon?

Mlad Mesec predstavlja kraj jednog ciklusa i početak drugog novog ciklusa od 28 dana. Konjukcija Sunca i Meseca osnažuje energiju i inicijativu. Dakle, ovo je odličan trenutak za novi početak, okretanje novog lista ili započinjanje novog projekta - sađenje novog semena. Takođe možete ispitivati stare navike, ponašanja i uverenja dok tražite nove i inventivne načine da postignete napredak.

Cena radionice  je 4800 din (40eur). 

Za godišnji ciklus dolazaka, kao i za sve učesnice Full Moon Ženskog Zvučnog kruga cena je 3600 din (30eur).

Trajanje radionice – 2,5h.

Svakom učesniku obezbeđen terapeutski bubanj za ritam sesiju.

Broj mesta je ograničen do 10 osoba.

Podelite ovaj događaj

bottom of page