top of page

GRUPNO

|

Savski nasip 7

PERSONAL SOUND SIGNATURE – PSS

Postoje vrlo jednostavne „alhemičarske formule“ života i upravo ovim formulama ćemo se i baviti na kursu Personal Sound Signature, gde ćemo koristiti zvuk /glas kao osnovni nosač promene

PERSONAL SOUND SIGNATURE – PSS
PERSONAL SOUND SIGNATURE – PSS

Datum i vreme

GRUPNO

Savski nasip 7, Savski nasip 7, Beograd 11070, Serbia

O događaju

Pozivam vas na razvojni program od 13 susreta u okviru 9 meseci!

  • Učićemo kako da koristimo naše telo, naš glas, naše disanje, intuiciju, naše misli i emocije u cilju postizanja harmonizacije našeg tela. 
  • Oslobađaćemo i sagorevati emocije niskih vibracija i učiti kako da podižemo i punimo „oslobođeni prostor“ sa emocijama visokih frekvencija. Kako da niske frekvencije iskoristimo kroz kreativne alhemičarske procese kao što su pisanje, pevanje, pokret i podignemo ukupnu energiju sopstvenog organizama. 

Energija je neuništiva i može se samo transformisati iz jednog oblika u drugi! 

Pozivam vas od srca da zajedno u grupi od deset žena zaplovimo na zvučno istraživanje i postanemo alhemičarke svoga života, jer blago se ne nalazi tamo negde već upravo u vama! Vredi ga otkriti, zar ne?

Obezbeđeni su svi rekviziti, materijal, udobno ležanje za potrebe zvučne terapije, kao i topli napitci nakon druženja. Jedino je potrebno poneti svesku po izboru, koja će biti vaš Dnevnik Zvučnog Putovanja, gde ćemo beležiti određene promene, kao i rezultate mini domaćih zadataka od susreta do susreta.

Razvojni program 13 susreta u okviru 9 meseci. 

Cena po susretu u trajanju od 2,5 h iznosi 30 EUR ( 3600din). 

Za sve avansne uplate od 390 EUR (za svih 13 susreta), klijent dobija na poklon 2x vaučer za grupnu terapiju zvukom i 1x vaučer za Full Moon Ženski Zvučni krug (ukupna vrednost 60 EUR), koje može iskoristiti samostalno ili pokloniti dragoj osobi.

Podelite ovaj događaj

bottom of page