top of page
Search

Šta je alhemija komunikacije?

ALHEMIJA KOMUNIKACIJE je koncept koji za osnovni cilj ima povezivanje uma i tela u svrhu postizanja energetskog stanja iz koga možemo da živimo svoj puni potencijal, kreiramo harmonične odnose, održavamo dobro zdravlje i ostvarujemo željene ciljeve i potrebe svoje duše.

Sve je energija! Sobzirom da je energija neuništiva i da se samo može pretvarati iz jednog oblika u drugi , suština „alhemijskog rada“ jeste u tome da naučimo šta je to energija i kako svesno možemo sebe da dovedemo do balansa kao konstante našeg života. Naše emocije su zapravo energija koja se kreće, koju osećamo u našem telu i mnogo dalje od granica našeg fizičkog tela. Emotion- energy in motion! Pitanje je samo na kojoj vibraciji se nalazi „radiostanica našeg života“ – na emocijama niskih ili visokih frekvencija? Ko tačno bira našu radiostanicu – mi ili neko spolja? U ALHEMIJI KOMUNIKACIJE duboko verujemo da svaka osoba ima mogućnost da preuzme potpunu odgovornost nad svojim životom i nauči KAKO da odabere željenu frekvenciju, kako da dovede energetsko stanje svog tela u harmoničnu vibraciju. A zašto je to važno?


Ono što je svima poznato jeste korišćenje našeg logičkog, racionalnog uma za postavku bilo koje svesne namere – želim da se osećam bolje, želim da imam posao iz snova, želim da imam ljubav... međutim ono što je ključ promene jeste poznavanje VIBRACIJE i rada sa vibracijama kao jednom od nepoznatih u jednačini. Zahvaljujući zvuku/glasu, jedinstvenoj „prepoznatljivoj“ VIBRACIJI, mehaničkom talasu koji se u našem mozgu pretvara u elektromagnetni, dok kroz naše telo mehanički vibrira, klijent na “prirodan” način počinje da integriše jednačinu isceljenja i manifestacije.

Srž rada jeste Cooper Sax model iskustvenog procesa kroz 5 ključnih koraka : 5R (Resonance, Resistance, Reliese, Reflection, Responsibility). Kombinujući coaching tehnike i Zvučno/Glasovnu terapiju, klijent kroz procese počinje da shvata kako da koristi svih 5 koraka i na taj način postaje pravi „alhemičar sopstvenog života“, gde je na prvom mestu lična odgovornost za energetsko stanje svoga tela – zapravo kako se oseća!

57 views0 comments

Comments


bottom of page