top of page

Acerca de

full moon event (5).jpg

Vreme Punog Meseca uz tretiranje zvukom i glasom daje izuzetnu energetsku potku da lakše otpustimo energije ( emocije) niskih vibracija i podignemo stanje celog tela na višu vibraciju, VRLINU veće frekvencije . Zvuk uz vođenu meditaciju dovodi do potpune relaxacije i ulaženja u drugo stanje svesti iz koga mozemo preokrenuti energiju da radi za naše najviše dobro!
 

Pun Mesec na 19°Vodolije-ovaj Pun Mesec će se osećati trezveno i teško – pokazaće nam gde treba da se saberemo, ponašamo kao odrasli i preuzmemo odgovornost za svoju sudbinu. Dobra stvar kod punog Meseca u konjukciji sa Saturnom u Saturnovom znaku (Vodolija) je to što nosi veoma snažnu manifestujuću energiju. Mesec + Saturn u svom znaku čini da se stvari dešavaju. Tada bi neki od naših najvažnijih projekata mogli da zažive. Naporan rad će se isplatiti. Umemo li da budemo na toj autentičnoj frekvenciji?

Zaronimo i uskladimo se sa ovom energijom kroz Alhemiju zvukom i glasom! Otvorenog uma i radoznalo kroz jezik vibracija! Svako svesno otpuštanje na vibrantnom nivou je blagotvorno kada umemo iza toga da spoznamo lekciju izazova i VRLINU više vibracije koju je potrebno odgovorno da živimo!  Šta je potrebno da otpustimo iz sopstvenog života da bi zavibrirali ka tome? 
Odgovor ćete dobiti iz svog tela, svog nesvesnog uma zahvaljujući "jeziku vibracija" koje telo razume - zvuk, ritmovi, ekspresija glasom, slike, vođena meditacija.... 

1️⃣ Prva grupa 12.08. od 19-22:00h

2️⃣ Druga grupa 13.08.od 19 -22:00h 

3️⃣ Treca grupa 14.08. od 19 -22:00h

Broj mesta ograničen - POŽURITE DA REZERVIŠETE SVOJE ALHEMIČARSKO MESTO! 
Grupa - zato što razumemo da je sve lakše kroz saradnju, kreiranje polja i sveti ženski princip koji znači da dopustimo expresiju kroz zvuk i glas! 

  •  Cena 3600din za rezervaciju godišnjeg Mesečevog ciklusa od minimum 9 dolazaka godišnje.

  •  Cena 5000din za pojedinačne dolaske.

Obavezne rezervacije u Inbox ili preko mesengera. Na dan događaja se rezervacija mesta uplaćuje ukoliko dođe do otkazivanja.
 

Grlim vas glasom,
Ana

Zaplovimo zajedno u MAGIJU - PRIJAVI SE ILI PIŠI ZA VIŠE INFO!

Thanks for submitting!
bottom of page