top of page

FULL MOON ZVUČNI KRUG

full moon event (11).jpg

Vreme Punog Meseca uz tretiranje zvukom i glasom daje izuzetnu energetsku potku da lakše otpustimo energije ( emocije) niskih vibracija i podignemo stanje celog tela na višu vibraciju, VRLINU veće frekvencije . Zvuk uz vođenu meditaciju dovodi do potpune relaxacije i ulaženja u drugo stanje svesti iz koga mozemo preokrenuti energiju da radi za naše najviše dobro!
 

Pun Mesec na 4° Raka jedan je od najboljih Punih Meseca u godini i jednostavno je savršen za okupljanje, stvarajući atmosferu u kojoj se osećamo bezbedno i opušteno u našem malom – ili velikom – društvenom krugu. Iskoristite ga da pronađete osećaj zajednice i pripadnosti - dodjite u Zvučni Krug! Otpustite sve teške emocije i iluzije uslovljene komplikovanim porodičnim i drugim odnosima, jer vaša zajednica je svuda! 

Zaronimo i uskladimo se sa ovom energijom kroz Alhemiju zvukom i glasom! Otvorenog uma i radoznalo kroz jezik vibracija! Svako svesno otpuštanje na vibrantnom nivou je blagotvorno kada umemo iza toga da spoznamo lekciju izazova i VRLINU više vibracije koju je potrebno odgovorno da živimo!  Šta je potrebno da otpustimo iz sopstvenog života da bi zavibrirali ka tome? 
Odgovor ćete dobiti iz svog tela, svog nesvesnog uma zahvaljujući "jeziku vibracija" koje telo razume - zvuk, ritmovi, ekspresija glasom, slike, vođena meditacija.... 

1. Prva grupa 27.12. od 19-22:00h
2. Druga grupa 28.12.od 19-22:00h

Broj mesta ograničen - POŽURITE DA REZERVIŠETE SVOJE ALHEMIČARSKO MESTO!

Grupa - zato što razumemo da je sve lakše kroz saradnju, kreiranje polja i sveti ženski princip koji znači da dopustimo expresiju kroz zvuk i glas!

Cena 5000din za pojedinačne dolaske. Za godišnju članarinu od minimum 10 dolazaka poklon 4 Zvučne Harmonizacije ( vrednost 8000din).
 

Obavezne rezervacije u Inbox ili preko mesengera. Na dan događaja se rezervacija mesta uplaćuje ukoliko dođe do otkazivanja.
 

Grlim vas glasom,
Ana

Zaplovimo zajedno u MAGIJU - PRIJAVI SE ILI PIŠI ZA VIŠE INFO!

Thanks for submitting!
bottom of page