top of page
Glitters
Yoga at Home

Full Moon Ženski Zvučni Krug grupna alhemija

I S K U S T V A

“Full Moon projekat je za mene energetska fuzija koja se teško rečima može dočarati. Iako sam često svesno znala šta je potrebno da učinim za promenu i koji je sledeći korak, falilo mi je nešto da podstakne tu moju hrabrost, da imam poverenja da napravim jako veliku promenu. Taj podsticaj sam dobila na Full Moon radionicama. Ana me je podstakla da oslobodim svoje blokade kroz glas i nakon toga sam napravila taj korak za promenu!”

Marija Lazarević

Zvučni Reinprint

 energetski coaching (individualno)

I S K U S T V A

“Moje iskustvo zvučnog healinga sa Anom je bilo duboko i vrlo pročišćavajuće. Dok me je vodila kroz terapiju, coaching, iako je možda spolja gledano delovalo dramatično - moj unutrašnji osećaj mira i harmonije bio je potpun. Bilo je kao iskustvo “vraćanja kući”, zapravo sebi i potpuno dubinsko oslobađanje od programa i osećaja koji mi nisu više potrebni. Na kraju terapije, Anin glas sve to spakuje i harmonizuje na mesto u telu sa kojim sam uvek povezana kada mi je potrebno.”

Simona Liapis

“Na Zvučnom reinprintu Ana mi je veoma suptilno, ali i energično kada je tako potrebno pokrenula otvaranje blokiranih “sećanja” u telu (osećaj grča). Na taj način sam jasno osvestila emocije koje su bile duboko potisnute i zahvaljujući tom osećaju, kroz zvuk i glas sam taj grč otpustila. Što bi naš narod rekao “zahvati se sa dna kace”. Aninim veštim vođenjem nakon otpuštanja, našla sam se u stanju besprekorne bezbrižnosti na koju sam zaboravila, sa probuđenom vitalnom silom i uravnoteženom energijom celog tela. Ana zvukom uzemljuje jednako dobro kao što otvara za nebesa.”

Zrnka Mišković

Model in Black & White

Zvučna Grupna

Terapija

I S K U S T V A

“Zvučna harmonizacija je doprinela mojoj dubinskoj transformaciji. Uz pomoć nje sam u boljem kontaktu sa sobom i svojim osećanjima. U stanju sam da ih osvestim, razumem, prihvatim i transformišem. Do spoznaje šta leži u korenu problematičnih odnosa,“ neželjenih" osećanja, ili drugih izazova sa kojima, se suočavam dolazim kroz vođeni proces harmonizacije u kome se otvara put ka nesvesnom. Tokom seanse mi odgovori na izazove dolaze jednostavno i lako, bliski su mi, prirodni i deo su procesa isceljenja. Sa zvučne terapije odlazim osvešćena, osnažena i radosna. Zvučna harmonizacija mi je pokazala da su svi odgovori već u meni, jednostavni, jasni i primenljivi. Uči me da praštam, volim i osluškujem sebe.”

Tamara Tapić

Ritam Detox Program

 (grupna alhemija)

I S K U S T V A

“Draga Ana, na svakoj tvojoj radionici, naučila sam nešto novo! Uz tvoj anđeoski glas, instrumente, pogotovo bubanj i vođene meditacije osećala sam se sigurno da mogu da se izrazim kroz tugu, smeh, suze ili šta god da se pokrenulo. Meni je najdraži osećaj posle rada sa tobom, da sam sama svesno otpustila neki strah, spoznala i uvidela neki model ponašanja ili razmišljanja koji me je ograničavao i sputavao u izražavanju. Taj deo posla ne može da uradi niko drugi za nas nego mi sami. Hvala ti za svaku reč i za to putovanje! Najbolji je osećaj da se menjam svesno, da napredujem i puštam kočnice i nepotrebna uverenja. U radu sa tobom shvatila sam kolika je snaga u meni! Beskrajno ti hvala za sve!”

Milica Pesut

“Kada sam pre 12 godina krenula sa praksom joge nisam bila svesna da je to početak rada na sebi. Vremenom sam osetila da mi je pored joge i svakodnevne meditacije potrebno još nešto, nešto što bi dodatno pokrenulo moje mentalno i energetsko telo. Kada sam upoznala Anu i prošla prvu radionicu prepoznala sam odmah da je to - To. Zvuk, ritam, vibracija, glas sve ono što jako volim još od detinjstva, dobijam u paketu i to mogu da primenim u radu na sebi. Da kroz ritam i vibracije pokrenem svoje najdublje emocije i otopim prikrivene energetske blokade. Divan je osećaj kada znamo da smo alhemičarke, da same možemo putem stvaranja zvuka i ritma harmonizovati naše emocije i um. Hvala Ana na otkrivanju ove istine a meni predstoji avantura, i tome se jako radujem!”

Dejana Stanković

Glitters
Woman Working on Laptop

PSS razvojni program 

(grupni program)

I S K U S T V A

„PSS je bilo jedno magično putovanje unutar sebe koje od srca preporučujem svima. Upoznati se sa ritmom svog srca, svoje Venere, svog marša kao i sa svojim autentičnim glasom kroz oslobađanje od svih iluzija stega je zaista isceljujuće na svim nivoima. Pod nežnim i istovremeno snažnim i nadasve sigurnim Aninim vođstvom prepuštanje tom unutrašnjem pulsiranju svog bića otvara sasvim nove predele i puteve. Hvala Ana na ovom čarobnom iskustvu!“

Snježana Sredojević

Glitters

Harmonizacija Energetskih Centara (online grupna iskustva)

I S K U S T V A

„Pošto sam pre početka korone bila prvi put kod Ane na Full Moon koji je za mene bio fantastično iskustvo, i taman sam odlučila da nastavim redovno da odlazim na te sesije, jer mi je izuzetno prijalo, desilo se to da smo odjednom svi zatvoreni u svojim kucama i da nema izlaženja. Ana je onda odlučila da napravi radionicu Harmonizacije energetskih centara i ja sam se, hvala bogu prijavila na vreme.

Ni jednog trenutka nisam sumnjala da ćemo uspeti iako smo radile preko interneta. Naša grupa je bila nekako homogena i iskustva koja su se dešavala razmenjivali smo, da bismo u dosta slučajeva shvatile da smo dobijale iste ili slične poruke kroz čišćenje i harmonizaciju centara. Ana nas je nesebično otvarala ka sebi samima, pomagala nam da prodremo u svaki nas problem koji nas eventualno tišti na određenoj čakri i naučila nas kako da dalje radimo same, na čemu sam joj neizmerno zahvalna.

Nemam reci kojima bih opisala ta osećanja koja se bude za vreme harmonizacije i stvari koje vam se dešavaju posle harmonizacije. Nije sad to da vam se sve desi sto poželite, ali ako vam se javi nešto davno zaboravljeno tokom Harmonizacije, svakako za to postoji razlog, čije će se rešenje ukazati mnogo pre nego što ste očekivali.“

Aleksandra Cimpl

 

“U Harmonizaciji energetskih centara mi se pre svega dopalo što je naš glas uključen i glavni je instrument u radu. Tokom rada sam odmah osetila dobrobiti, najviše u samom osećaju zadovoljstva unutar tela. Ubrzo sam uvidela konkretne promene u odnosima sa ljudima koji me okružuju - kao da su se svi usklađivali i dovodili u balans sa mnom. Nakon rada na 6. i 7. energetskom centru imala sam konkretna poboljšanja vezana za posao, skroz iznenada i neočekivano. Sve su ovo rezultati nakon samo desetak dana i posebno mi je prijalo što su same vežbe kratke i ne zahtevaju mnogo angažmana u ovo ubrzano vreme u kome živimo!”

Snežana Đurđević

 

“Hvala Ana, Jutros sam štreberski sa uživanjem odradila sva tri energetska centra. Osetila sam da mi prvom treba još vibracije. Kamenje je ispadalo iz njega. Vratila si me na moju energiju zvuka i važnosti glasa. Uvek mi je podsvesno muzika bila važna ali nikad nisam razumevala koliko važna. Zapostavljala sam je i tretirala kao podrazumeva se. Muzika kao izraz stanja duše. Hvala ti, hvala, hvala!”

Aleksandra Nikolić ex Bajić

Svako od nas ima posebno mesto u Univerzalnom orkestru.

 

Potrebno je samo da naštimujemo instrument, svoje telo na visoke vibracije dostojne ovog čudesnog Života – ljubav, mir, zahvalnosti, radost…

 

Univerzum će nas tada čuti i pozvati u svoju elegantno orkestriranu Simfoniju.

A kada sednemo baš na to mesto, naš Život će postati najlepša pesma i muzika za Dušu!

 

Grlim vas glasom, Ana

Glitters
bottom of page