top of page

INDIVIDUALNO

|

Savski nasip 7

ZVUČNI REINPRINT

Zvučni Reimprint je autorski “energetski” coaching – kombinacija više tehnika (jedna od njih je Reimprint NLP) sa Zvučnom terapijom i Ekspresijom kroz Glas

ZVUČNI REINPRINT
ZVUČNI REINPRINT

Datum i vreme

INDIVIDUALNO

Savski nasip 7, Savski nasip, Beograd, Serbia

Prijavljeni

O događaju

Pomoću Zvučnog Reinprinta rešavamo i oslobađamo energije/emocije niskih vibracija koje čine da osećamo disharmoniju i kontrakciju na bilo kom nivou mentalnom, emotivnom, fizičkom ili energetskom.

Zahvaljujući vibratornom zvuku i glasu, oslobađanje “neželjenih” emocija je prirodnije, brže i potpunije, s obzirom na to da pomoću ovakvog energetskog nosača lakše dopiremo do nesvesnih obrazaca i zaobilazimo racionalni um. 

Tokom sesije koristimo 5R iskustveni procesni alat, tako da klijent nakon “oslobađanja” ima mogućnost da lakše uvidi koju energiju isceljenja je potrebno da implemenira, kao i kako da preuzme odgovornost i ugradi je u svoj život kao novu naviku – novi imprint.

Proces menjanja programa pomoću zvučnih talasa i vođenog coaching-a, čini da se na molekularnom nivou promena dešava u skladu sa svesnom spoznajom. Na kraju sesije osećamo potpuno opušteno telo, usklađeno sa spoznajom vibracije koju smo svesno implementirali.

Trajanje 2,5 h, cena 100 eur.

Podelite ovaj događaj

bottom of page