top of page
event.jpg

Heading 1

Dragi moji,

Alhemija sa radošću najavljuje majski vikend za regeneraciju TELA, DUŠE i UMA - ovaj put se podešavamo na vibraciju RADOSNOG BLAGOSTANJA! Iskreiraćemo "energetski BUM" - naučićemo da iniciramo rezonantnu Radost, koja je osnovna vibracija za blagostanje na svim nivoima!

Da li ste spremni da "eksplodirate" sve zbog čega već danas niste u bezuslovnoj RADOSTI ŽIVOTA?

 

“Sound & Body Energy Retreat” je poziv ako ste spremni da:

  •  Otpustite sve što vas grči, brine, zamara i osetite mir, povezanost i poverenje –DA JE BEZBEDNO RADOVATI SE !

  • Osetite magiju zvuka i trenutno preokrenete svoje emocije na više vibracije blagotvorne za SJAJNO ZDRAVLJE i opšte blagostanje - ljubav, radost, mir, zahvalnost...

  • Utišate “rojeve” svojih misli i dopustite da čujete svoj unutrašnji glas i osetite odgovore koji su ISKRENE POTREBE vašeg bića - PODRŽAVAJUĆA UVERENJA I VREDNOSTI… iz osećaja BLIKOSTI sa sobom.

  • Pokrenete svoje fizičko telo i zaronite u osećaj LAKOĆE kroz energetske vežbe koje možete kasnije praktikovati kao dnevnu dozu "energetskih vitamina"

  • Počnete radosno da posmatrate život kao IGRU svetla i senke u kojoj imate mogućnost da kreirate željenu energiju baš svaki dan - onda kada vas VERA podržava i jasno osvetljava vaš životni put!

 

Ovaj čarobni vikend biće usmeren na oslobađanje energetskih blokova SENKE i pokretanje naše kreativne i stvaralačke energije – prirodne ZDRAVE rezonance RADOSTI. Osvestićemo koje misli stoje iza blokada koje nas sprečavaju da živimo radosnije i opuštenije i transformisaćemo ih "vibrantnim jezikom" koji telo prirodno i spontano razume - zvuk, glas, disanje i pokret. Kada smo na takvoj vibraciji LAKOĆE naše Telo izlazi iz grča i disharmonije i daje sebi dozvolu da se pusti u visoku vibraciju HARMONIJE i RADOSTI! Sa takve vibracije iskreiraćemo PODRŽAVAJUĆI VREDNOSNI SITEM I UVERENJA, ne ona koja smo uslovno stekli, već ona koja zaista jesu za naš rast i razvoj - za život u radosti!

 

Plan programa:                                                                 

Petak 26.maj

14h  - okupljanje u Borkovac hotelu, ulazak u sobe i slobodan program - šetnja , korišćenje spa i sl.

17:30-18:30h - večera

19-21h-OTVARANJE retreata i upoznavanje učesnika kroz uvodno predavanje "(pro)BUDI RADOST"- važnost energetskog stanja tela, ličnog vrednosnog sistema, kako ga prepoznati i kako ga harmonizovati “zdravim” vibracijama kroz zvuk, pokret, disanje i glas. Saznaćete kako je energija našeg tela povezana sa uverenjima i kako kreirati podržavajuću celinu misli i emocija.

21-22:15h- "Zvučna Harmonizacija za relaxaciju celog tela" – gongovi, himalajske i kristalne činije, bubanj, perkusije i glas.

 

Subota 27.maj

8 -9h - “Buđenje tela” – lagano istezanje i vežbe za energetske centre spojene sa tehnikama disanja

9-10h - doručak

10:30-13:00h- “Pronađi KLJUČ svoje DEČIJE RADOSTI” – transformacija vrednosnog sistema i podešavanje energije kroz aktivnu vokalnu terapiju, ritam terapija bubnjevima  i ekspresija energije kroz energetske centre, u cilju "štimovanja tela kao instrumenta" na visoku vibraciju SAMOPOUZDANJA, POVERENJA i HRABROSTI - da živimo RADOST!

13:00-13:30h - voćna užina

14-18h -Slobodno vreme, šetnja,mogućnost korišćenja SPA.

18:00-19:00h - večera

19:30- 21:30h- “Uspavanka Ljubavi ” - vođena relaxaciona meditacija terapeutskim zvukom i glasom

 

Nedelja 28.maj

8:30 -9:30h -“Buđenje tela” – lagano istezanje i vežbe za energetske centre spojene sa tehnikama disanja

9:30-11:30h -doručak i slobodno vreme, napuštanje soba

11:30-14h- “ Umetnost RADOSNOG ŽIVOTA” – grupni coaching i aktivna zvučna harmonizacija za inprint podržavajućih uverenja i vrednosti; kreiranje lične metafore 

14 -14:30h- ZATVARANJE retreat-a i napuštanje hotela

15-18h - ručak , odlazak u obližnju vinariju/restoran "Komuna" – po želji * ( ili korišćenje SPA u hotelu)

Cena programa i način plaćanja

Ovaj Energetski Retreat se održava na 50km od Beograda u hotelu Borkovac Resort & Spa http://borkovac.org/ . Prelepo izletište Borkovac okruženo je borovom šumom i izdvojeno od gradske verve.

U cenu ulaze 3 dnevna programa kombinacije zvučne i glasovne terapije, tehnika disanja, grupnog coaching, energetskih telesnih vežbi i meditacije; 2 noći, polupansion /dva obroka, voćna užina/ čaj, voda za vreme programa u sali/; korišćenje SPA centra za sve vreme trajanja retreata.

Cena 290 eur ( u dinarskoj protivvrednosi na dan uplate) za dvokrevetnu sobu. AVANSNOM UPLATOM( celog iznosa) DO 26.aprila OSTVARUJETE 10% POPUSTA- što za dvokrevetnu sobu iznosi 260 eur. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 35 eur i na ovu cenu se ne obračunava popust!

Dinamika plaćanja: Prilikom rezervacije smeštaja potrebno je uplatiti avans 50% od iznosa ( 145 eur) , a ostatak najkasnije do 10.05.2023. U slučaju otkazivanja smeštaja 5 dana pre početka Retreata zadržava se 50% od iznosa. Sobe se napuštaju u nedelju u 11h.

Postoji mogućnost vegeterijanskih ili bezglutenskih obroka.

Dodatni troškovi: *Ručak u nedelju u toku popodneva po želji, odlazak u vinariju Komuna , nakon našeg programa.

Prevoz do Borkovca u sopstvenom aranžmanu ( mogućnost dogovora između učesnika o raspodeli po vozilima). Za organizaciju puta, rezervaciju i detalje pozovite na broj 063\258 331.

Grlim vas glasom i radujem se kreiranju moćnog energetskog polja visokih vibracija,

Ana!

bottom of page