top of page
event (5).jpg

 

Dragi moji,

Alhemija sa radošću najavljuje aprilski vikend za regeneraciju TELA i DUŠE! Ovaj put se podešavamo na vibraciju BEZUSLOVNE LJUBAVI!!!

 

  • Da li želite da potpuno izbalansirate energiju svog TELA uz vikend-dozu " ENERGETSKIH VITAMINA” ?

  • Da napunite svaku ćeliju LJUBAVLJU, podignete imunitet i dopustite svom telu da se pokrene i prodiše?

  • Osetite radost, spokoj i bliskost sa sobom iz centra svog srca ?

 

“Sound & Body Energy Retreat” je poziv ako ste spremni da:

  • Osetite magiju zvuka i trenutno preokrenete svoje emocije na više vibracije blagotvorne za DOBRO ZDRAVLJE i opšte blagostanje - ljubav, radost, mir, zahvalnost...

  • Utišate “rojeve” svojih misli i dopustite da čujete svoj unutrašnji glas i osetite odgovore koji su ISKRENE POTREBE vašeg bića … iz osećaja BLIKOSTI I LJUBAVI sa sobom.

  • Otpustite sve što vas grči, brine i zamara i osetite mir, povezanost i poverenje – upoznate SEBE - svoju autentičnu “HARMONIČNU VIBRACIJU”, kroz svoj glas, pokret i osećaj tela, disanje, ritam…

  • Pokrenete svoje fizičko telo i zaronite u osećaj LAKOĆE kroz energetske vežbe koje povezuju pokret, disanje i glas

  • Počnete radoznalo da posmatrate život kao IGRU u kojoj imate mogućnost da kreirate željenu energiju baš svaki dan - da "igrate na"  LJUBAV, MIR i RADOST kako bi ih i dobili na "lutriji Života"?

 

Ovaj čarobni vikend biće usmeren na oslobađanje “energetskih blokova”  i pokretanje naše kreativne i stvaralačke energije – prirodne ZDRAVE rezonance. Harmonizovaćemo celo TELO jezikom koje telo prirodno i spontano razume - zvuk, glas, disanje i pokret . Kada smo na takvoj vibraciji naše Telo izlazi iz grča i disharmonije ( koja ga nesvesno” štiti”) i daje sebi dozvolu da se pusti u visoku vibraciju BEZUSLOVNE LJUBAVI!

Poklonite sebi vikend “štimovanja” tela- vašeg instrumenta na tonove usklađene sa Univerzalnom Simfonijom, odakle kreće čarolija Života kao Pesme!

Plan programa:                                                                 

  Petak 5. april  

14h  - okupljanje u Borkovac hotelu, ulazak u sobe i slobodan program - šetnja , korišćenje spa i sl.

17:30-18:30h - večera

19-20h- OTVARANJE retreata i upoznavanje učesnika kroz uvodno predavanje "Telo koje peva - vibracija LJUBAVI "- važnost energetskog stanja tela, kako ga prepoznati i kako ga harmonizovati “zdravim” vibracijama kroz zvuk, pokret, disanje i glas.

20-21:30h- "Zvučna Harmonizacija za relaxaciju celog tela" – gongovi, himalajske i kristalne činije, bubanj, perkusije i glas.

  Subota 6.april  

8:15- 9h - “Buđenje tela” – lagano istezanje i vežbe za energetske centre spojene sa tehnikama disanja

9-10h - doručak

10:30-12:30h- “Pronađi svoj GLAS LJUBAVI ” – aktivna vokalna terapija, ritam terapija bubnjevima  i ekspresija energije kroz energetske centre, u cilju "štimovanja tela kao instrumenta" na visoku vibraciju ljubavi.

12:30-13:00h - voćna užina

13-17h -Slobodno vreme, šetnja,mogućnost korišćenja SPA.

17-19h - “Energetski Detox -” - oslobađanje srčanog centra i harmonizacija emocija putem vođenog procesa uz vibracije zvuka i glasa.

19:30-20:30h -večera

21-22h- “ Ljubav” - vođena meditacija terapeutskim zvukom i glasom

  Nedelja 7.april  

08:30-11:00h -doručak i slobodno vreme, napuštanje soba

11:30-14h- “Harmonizacija Srčanog centra” – aktivna harmonizacija srčanog centra uz ritmove bubnjeva i glas – vokalne tehnike; metafore i grupnu vežbu 

14 -14:30h- ZATVARANJE retreat-a i napuštanje hotela

15-18h - ručak , odlazak u obližnju vinariju/restoran "Komuna" – PO ŽELJI  * ( ili korišćenje SPA u hotelu)

  Cena programa i način plaćanja 

Ovaj Energetski Retreat se održava na 50km od Beograda u hotelu Borkovac Resort & Spa http://borkovac.org/ . Prelepo izletište Borkovac okruženo je borovom šumom i izdvojeno od gradske verve.

U cenu ulaze 3 dnevna programa kombinacije zvučne i glasovne terapije, tehnika disanja, grupnog coaching, energetskih telesnih vežbi i meditacije; 2 noći, polupansion /dva obroka, voćna užina/ čaj, voda za vreme programa u sali/; korišćenje SPA centra za sve vreme trajanja retreata.

Cena 290 eur ( u dinarskoj protivvrednosi na dan uplate) za dvokrevetnu sobu. AVANSNOM UPLATOM( celog iznosa) DO 10.03. OSTVARUJETE 10% POPUSTA- što za dvokrevetnu sobu iznosi 260 eur. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 35 eur i na ovu cenu se ne obračunava popust!

Dinamika plaćanja: Prilikom rezervacije smeštaja potrebno je uplatiti avans 50% od iznosa ( 145 eur) , a ostatak najkasnije do 01.04.2024. U slučaju otkazivanja smeštaja 5 dana pre početka Retreata zadržava se 50% od iznosa. Sobe se napuštaju u nedelju u 11h.

Postoji mogućnost vegeterijanskih ili bezglutenskih obroka.

Dodatni troškovi: *Ručak u nedelju u toku popodneva po želji, odlazak u vinariju Komuna , nakon našeg programa.

Prevoz do Borkovca u sopstvenom aranžmanu ( mogućnost dogovora između učesnika o raspodeli po vozilima). Za organizaciju puta, rezervaciju i detalje pozovite na broj 063\258 331.

Grlim vas glasom i radujem se kreiranju moćnog energetskog polja visokih vibracija,

Ana!

bottom of page